Najbolj nenavadni dodatki za telefone

Zagotovo ste med brskanjem po spletu, že kdaj opazili kak nenavaden ali celo bizaren dodatek ali ovitek za telefon. Medtem ko so lahko dodatki za telefone zelo uporabni in koristni, so včasih tudi zelo nenavadni, saj prodajalci poskušajo prav vse, da bi ustvarili nek nov trend ali inovativen unikaten dodatek. Tukaj je zbranih nekaj najbolj bizarnih dodatkov za telefone, ki jih lahko najdeš na trgu.

Vrvica za okoli vratu

vrvice

Vrvica za telefon je praktičen in priročen dodatek za vse, ki imajo radi svoj telefon vedno pri roki. Gre za vrvico, ki se jo namesti v ovitek za telefon. Tako lahko uporabnik telefon nosi okoli vratu kot obesek ali ogrlico, s čimer se izogne izgubi ali padcu telefona. Vrvica za okoli vratu je še posebej uporabna za tiste, ki so nenehno v gibanju, kot so športniki, pustolovci in popotniki. S tem dodatkom lahko telefon nosite s seboj med vadbo, pohajkovanjem po naravi ali potovanjem, brez strahu, da bi ga izgubili ali poškodovali. Poleg praktične funkcije pa vrvica za okoli vratu za telefon ponuja tudi stilsko dovršen dodatek za vsakodnevno uporabo. Na voljo je v različnih barvah in materialih, kar omogoča, da se prilagodi vašemu stilu in osebnosti. Na trgu lahko najdete samo vrvice, ki jih lahko vstavite med ovitek in telefon in pa tudi ovitke, ki imajo vrvico že pritrjeno na sam ovitek. Tako se lahko odločite ali boste kupili kak poceni ovitek za telefon in kupili vrvico kot dodatek, ter jo potem nosite le ob priložnostih, ali pa kupite ovitek z že vgrajeno vrvico, katere ne boste mogli odstraniti.

Merilec vetra

merilec vetra

Je dodatek za pametne telefone, ki omogoča merjenje hitrosti vetra. Gre za majhno napravo s senzorjem hitrosti vetra, ki se priključi v priključek za slušalke vašega telefona. Uporaba je precej preprosta. Po namestitvi ustrezne aplikacije na vaš telefon, priključite napravo v priključek za slušalke in jo usmerite proti vetru. Aplikacija bo izmerila hitrost vetra in jo prikazala na zaslonu vašega telefona. Merilec vetra je koristen za različne uporabnike, kot so jadralci, surfarji, padalci, jadralni padalci, letalci in drugi, ki so odvisni od ugodnih vetrovnih pogojev. Uporaba tega dodatka je precej priročna, saj vam omogoča, da vedno imate na voljo zanesljive podatke o hitrosti vetra, brez potrebe po prenašanju dodatnih naprav s seboj.

Komplet za pretvorbo v telefonsko govorilnico

Za retro navdušence, je tu dodatek s katerim lahko ustvarite delček zgodovine s kompletom za pretvorbo v telefonsko govorilnico. Komplet vključuje vse, kar potrebujete za predelavo starega telefona. Vključuje notranjo napravo, ki jo lahko priključite na vašo telefonsko linijo in tako omogočite uporabo telefona za pogovore in sprejemanje klicev. Poleg tega je v kompletu tudi obnovljena zunanjost telefona, ki bo po predelavi videti popolnoma nova. Na žalost današnji otroci ne bodo nikoli spoznali nostalgije uporabe telefonske govorilnice, s tem kompletom pa lahko izkusijo, kako je imeti telefonsko govorilnico kar doma.

Pripomoček za izvajanje Keglovih vaj

Je pripomoček za izvajanje keglovih vaj, ki so namenjene krepitvi mišic medeničnega dna. Izdelek vsebuje posebne senzorje, ki spremljajo in merijo napetost mišic med izvajanjem vaj, ter jih prenašajo na mobilno aplikacijo, ki je na voljo za prenos v trgovinah z aplikacijami. Aplikacija prikazuje statistiko o vašem napredku in vam nudi možnost načrtovanja in spremljanja vaših vadbenih programov. Izdelek lahko povežete z mobilno aplikacijo preko Bluetooth povezave, kar vam omogoča boljši nadzor nad vašim napredkom pri izvajanju kegel vaj.

Solo cam naprava

selfie nadgradnja

Solo Cam je priročna naprava, ki omogoča enostavno snemanje videoposnetkov z vašim pametnim telefonom ali tablico. Gre za nekakšno nadgradnjo selfie palice, ki se pritrdi na vrh vašega telefona ali tablice ter omogoča stabilizirano snemanje videoposnetkov. Poleg tega ima tudi vgrajen mikrofon, ki omogoča snemanje visokokakovostnega zvoka. Poleg vsega tega pa naprava omogoča tudi uporabo različnih funkcij, kot so time-lapse, slow-motion in druge.

Ena od prednosti uporabe Solo Cam je, da lahko hitro in enostavno ustvarite profesionalno izgledajoče videoposnetke, brez potrebe po dragi opremi in zapletenih nastavitvah. Solo Cam je tudi cenovno ugodna rešitev za tiste, ki se ukvarjajo s snemanjem videoposnetkov in iščejo napravo, ki zagotavlja kakovostno snemanje, hkrati pa je prenosna in enostavna za uporabo.

Če veliko uporabljate vaš telefon, veliko snemate ali slikate, ne pozabite ob odhodu od doma s seboj vzeti kak avto ali prenosni polnilec za telefon, da ne boste vseh dodatkov nosili s seboj zaman.

Preberite si še:

Preklopna torbica ali ovitek za telefon – kaj izbrati?

Univerzalne torbice in ovitki za telefon

Najbolj bizarni ovitki za telefon

VIRI:

(1) GSMArena

(2) Phonearena

(3) Perefit