Najbolj bizarni ovitki za telefon

Ovitki za telefon so postali nekakšen modni dodatek, ki ne služi zgolj za zaščito telefona pred praskami in padci, temveč tudi kot način izražanja osebnega stila. Na trgu najdemo številne vrste in modele ovitkov, vključno z nekaterimi zelo bizarnimi. Od ovitkov za telefon z vgrajenim taserjem ali poprovim razpršilom, ovitkov zaradi katerih je videti, kot da bi vam na glavo pritrdil velikanski hrošč. V nadaljevanju lahko najdete opis nekaj najbolj bizarnih ovitkov za telefon.

Ovitek za telefon z vgrajenim paralizatorjem ali solzivcem

Če ste eden izmed bolj boječih ali živite v sumljivih predelih mesta, vam mogoče pride prav ovitek z vgrajenim paralizatorjem ali solzivcem, ki varuje vas in vaš telefon. Vendar je pri takih ovitkih potrebno biti zelo pazljiv, da ne stresemo ali poškropimo sebe ali koga drugega popolnoma nenamerno.

Ovitek za telefon v obliki hrane

Če ste ljubitelj določene hrane in si želite, da to vidijo vsi v vaši družbi, potem je ovitek v obliki hrane pravi za vas. Svoj telefon lahko opremite z ovitki ki dokaj realistično predstavljajo hrano ali pa z zabavnimi ovitki, ki celo poosebljajo hrano. Izberete lahko ovitek v obliki slanine, hot dog-a, kruha, morske rižote, ribe, jajca, jastoga, raznoraznega sadja in zelenjave in še in še.

Ovitki za telefon v obliki delov telesa

Ovitki v obliki telesnih delov so zelo bizarni in morda niso primerni za vse okuse. Obstajajo ovitki v obliki roke, noge, ušesa in celo zobovja. Ti ovitki so zagotovo unikatni, vendar lahko delujejo tudi nekoliko strašljivo in neokusno.

Ovitek za telefon z odpiračem za steklenice in drugim orodjem

Če verjamete ali ne, na trgu obstaja velika ponudba ovitkov ki imajo vgrajeno določeno orodje, kot na primer odpirač za steklenice. Nekateri ovitki pa imajo vgrajenih tudi po več orodij, in so kot nek švicarski nož med ovitki. V ovitku za telefon se lahko skrivajo različna rezila, klešče, imbus ključi, izvijači, ravnilo, pinceta, manjše škarjice in še kaj bi se našlo.

3D silikonski ovitek za telefon v različnih oblikah

Ovitek je izdelan iz mehkega silikona in ima na zadnji različne mehke 3D motive, ki služijo temu da jih mečkamo med prsti in s tem sproščamo stres. Eni izmed najbolj zanimivih in zabavnih 3D oblik sta dve veliki okrogli prsi. Služi tudi kot zelo udoben vzglavnik ali stojalo.

Čeprav so zgoraj opisani ovitki za telefone zelo zabavnih, zanimivih in bizarnih oblik in motivov, pa so po drugi strani lahko zelo nerodni za uporabo. Ob nakupu se moramo zavedati, da so to ovitki bolj za posebne priložnosti, saj jih bomo težko uporabljali vsak dan, ker so po večini zelo veliki in jih je težko pospraviti v žep, nekatere težko spravimo tudi v torbico. Prav tako se je treba vprašati po stopnji zaščite, ki jo taki ovitki nudijo. Nekateri najbolj odbiti pa jih bodo seveda uporabljali vsak dan in povsod, vse je odvisno od tega kako posebni in odbiti ste.

Viri:

(1) Tom’s Guide

(2) Cnet

(3) TechRadar

Preberite si še:

Preklopna torbica ali ovitek za telefon – kaj izbrati?

Univerzalne torbice in ovitki za telefon