Če iščete ustrezna igrala za team building…

Iščete primerna igrala za team building?

Vsi, ki so kadarkoli organizirali kak team building event za svoje zaposlene, in pa tudi vsi, ki se sicer profesionalno ukvarjajo z organizacijo team building dogodkov, vedo, da je uspešnost team buildinga odvisna (tudi) od tega kakšen program smo za udeležence pripravili. Pogosto pa na slednje vpliva tudi zmožnosti izbire pravih pripomočkov in igral, ki jih za izvedno posamenzih team building iger, tudi potrebujemo. In jih imamo na voljo.

Predvsem za tiste, ki za svoje zaposlene organizirate team building na prostem in v naravi, smo spodaj pripravili nekaj zelo uporabnih napotkov za izbiro zunanjih igral, s katerimi bo vaš team building dogodek, nedvomno uspešnica. In se ga bodo udeleženci team buildinga z veseljem spominjali še mnoga leta.

Zunanja igrala za team building

Zunanja igrala danes ponuja praktično vsako kakovostno prenočišče in gostinski objekt, ki se nahaja v naravi in, ki obenem ponuja tudi možnost izvedbe team building delavnic na njihovi lokaciji.

V nekaterih primerih ponujajo ponudniki tovrstnih kapacitet zgolj zunanja igrala v naravi, ponekod je mogoče različna igrala za team building uporabiti tudi v notranjih prostorih.

Iz vidika tega, katera igrala (zunanja in notranja), pa že ponuja samo ponudnik prostora za izvedbo team building delavnice, pa je najbrž ekonomsko najbolj upravičeno izbirati najprej med tistimi ponudniki, ki zunanja in notranja igrala, ki jih lahko uporabimo za team building, tudi imajo (po možnosti že v ceni osnovne storitve prenočevanja ali osnovne gostinske ponudbe).

Seveda pa vsa zunanja igrala niso enako primerna za izvedbo vseh team building delavnic, oz. se moramo za različna igrala različno poigrati z idejami, da najdemo ustrezno igro in ustrezen team building program, da bo vanje vključeno tudi iz strani ponudnika lokacije, njegovo zunanje igralo.

Plezalne stene in druga plezala, ki jih sicer ponudnik ponuja kot igrala za igro na prostem vsem svojim gostom, preprosto v času izvedbe team buildinga rezerviramo za lastno uporabo in na ta način bomo zelo poceni prišli do animacijskega programa za team building in tudi celotne izvedbe team buildinga. Saj lastnih igral, v tem primeru niti ne bomo potrebovali.

Zelo všečna zunanja igrala, ki so primerna za izvedbo team building delavnic, so tudi razne tarče (za npr. lokostrelstvo), gugalnice za prostočasno sprostitev in zabavo zaposlenih po npr. dvo ali tri urnem predavanju ali za uporabo med odmori.

Še bolje pa je, če ponudnik lokacije izvedbe team buildinga ponuja tudi zunanja igrala, ob katerih se udeleženci samostojno zabavajo in preverjajo svoje sposobnosti (zunanja igrala za koordinacijo telesa, vaje, razgibavanje in podobno).

Zanimalo vas bo tudi: Kako motivirati zaposlene za učenje?

Kakšna zunanja igrala, primerna za druženje, sprostitev in zabavo zaposlenih, imamo v mislih, si lahko ogledate tudi na povezavi zunanja igrala Mizarstvo.si

Oznake: igrala team building