Moderne klubske mizice

Dizajnerske klubske mizice, ki jih sicer interesenti zanje iščejo tudi največkrat pod izrazom moderne klubske mizice, so pohištveni element, za katerega se po eni strani, zanimajo gospodinjstva (saj so odlična dodatna odlagalna površina za številne prostorske ambiente; jedilnice, kuhinje, dnevne sobe, otroške sobe, spalnice), po drugi strani pa so zanimive tudi podjetnikom in podjetjem, saj z njimi okrasijo čakalnice, recepcije in sprejemnice, manjše delovne prostora, pa tudi v kakšni pisarni bi se lahko našle.

moderne klubske mizice
Primer moderne klubske mizice.

Kako izbrati ustrezen material moderne klubske mizice?

Klubske mizice so sicer, pretežno v modernih izvedbah, danes izdelane iz najrazličnejših materialov (v ospredju pa so odvisno od trenutnih trendov, materiali kot so steklo, ogledala, inox in pa tudi klubske mizice s predalom ali dvema. Klubske mizice s predali boste recimo našli med ponudniki, ki ponujajo klubske mizice za dnevne sobe.

Ali (in kdaj) se odločiti za klubsko mizico po naročilu?

Za po naročilu izdelano klubsko mizico (ki je v osnovi sicer dražja) od klubske mizice, izdelane vnaprej (tako imenovana tipska klubska mizica), se največkrat odločajo podjetja in posamezniki, ki si celotne prostore uredijo po naročilu in merah. To velja še posebej za pisarniške prostore, dnevne sobe in drugo, sicer pa boste med prečesavanjem ponudnikov za klubske mizice (npr. Ikea, Momax, Jysk, Lesnina, Rutar,…), opazili, da je večina izmed njih, danes zasnovana kot dodatno (in pa tudi osnovno) pohištvo k pisarnam in pisalnim mizam v pisarnah, dnevnim sobam in omaram v dnevnih prostorih, predprostorom in raznovrstnim komodicam za čevlje, itd….

Med moderne klubske mizice nedvomno sodijo tudi takšne, ki jih je mogoče prestavljati (tako imenovane klubske mizice na kolesih, lahko pa so le te steklene in kombinirane z različnimi materiali (bukev, oreh,…)

Verjetno med najbolj moderne klubske mizice danes sodijo takšne, ki vsebujejo visok sijaj (pri teh je praviloma iveral obdelan v visokem sijaju), saj se visoko sijajno obdelana iveralna plošča, bistveno lepše poda sodobno opremljenim dnevnim sobam, pa tudi ostalim materialom, kot so steklo in aluminij.

V kolikor sodite med tiste kupce, ki se želijo najprej dobro informirati o čim več stvareh iz področja oz. produkta, ki ga nakupujejo, vas povabimo, da si ogledate še ostale naše prispevke na blogu, sicer pa ne bo narobe, če tako kot pri vsaki stvari, tudi za moderne klubske mizice, poiščete več ponudnikov in preverite več različnih cen.