Serum za rast trepalnic- KAKO GA PRAVILNO UPORABLJATI?

Serum za rast trepalnic- KAKO GA PRAVILNO UPORABLJATI?

Serum za rast trepalnic.  Nesmiselno je, da verjamete ideji, da čez noč zrastejo daljše in gostejše trepalnice. Ampak realno  veliko morate vedeti o tem, kaj lahko (in ne morete) pričakuje od serumov za trepalnice, preden jih poskusite. Zato smo se obrnili na strokovnjake, da bi pregledali osnove, ki jih ponuja serum za rast trepalnic. In ker vas ne želimo pustiti, da prečešete stotine formul na trgu. Smo izbrali 7 najboljših serumov za trepalnice v ZDA. Ampak najprej …

Ali serum za rast trepalnic res deluje?

Serum za rast trepalnic-čeprav lahko OTC serum za rast trepalnic (ki so običajno formulirani z vlažilnimi sestavinami, kot sta vitamin E ali ricinusovo olje) pomaga navlažiti in okrepiti vaše trepalnice. Tehnično ne more spodbuditi rasti. Če si prizadevate za boljšo rast trepalnic, lahko še vedno pomagate naravnemu procesu z vlaganjem v dober serum za rast trepalnic, ki bo pomagal zmanjšati lomljenje in izpadanje. Serumi za trepalnice lahko pomagajo okrepiti trepalnice, preprečiti njihovo lomljenje ali jih rahlo nabreknejo, tako da so videti nekoliko gostejše.

Celoten postopek nanosa je najbolje, da serum uporabite 2-krat na dan, in sicer zjutraj pred nanosom make-upa in zvečer pred spanjem.

  • Pred uporabo nežno očistite območje okrog vaših oči (odstranite kontaktne leče).
  • Serum za rast trepalnic s priloženim aplikatorjem nanesite na zgornjo in spodnjo (po želji) veko tik ob trepalnicah in ga pustite delovati nekaj minut, da se vpije.
  • Pridno nadaljujte z uporabo in že po 2-6 tednih boste opazili, da so vaše trepalnice daljše, temnejše, bolj goste ter prav tako bolj privihane.

Koliko časa traja, da se vidijo rezultati?

Tudi če uporabljate najboljši serum za rast trepalnic in ga vestno nanašate vsak dan, morate biti potrpežljivi, saj rezultatov ne boste videli takoj.

Serum za rast trepalnic potrebuje čas, da pokaže kakršne koli rezultate, zato se navadite, da ga nanesete vsako jutro. In odvisno od tega, kako se vaše telo odzove na serum za rast trepalnic, se bo vaša časovnica razlikovala – nekateri bodo morda videli rezultate po enem mesecu, drugi pa morda ne bodo opazili razlike do tretjega ali četrtega meseca (ali če uporabljate napačno formulo, nikoli). .

Ali so serumi za trepalnice varni?

Serum za rast trepalnic-Kot pri vsakem izdelku, ki ga nanesete na obraz ( ali blizu očes) – je vedno pametno, da se posvetujete s strokovnjakom ali dermatologom, preden ga poskusite. Bodite pozorni na to, kako se vaša koža in oči odzovejo na formulo – če opazite rdečico ali draženje, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom (navsezadnje imate samo ene oči).

Najbolj popularni serumi za obraz v ZDA

Nadaljujte z branjem in poiščite nekaj najbolj popularnih serumov za trepalnice v ZDA, vključno z edino formulo na recept.

  1. Latisse  je trenutno edini serum za trepalnice, ki ga je odobrila FDA. Formuliran je z aktivno sestavino, imenovano bimatoprost, ki pomaga pri rasti vaših obstoječih trepalnic in spodbuja rast novih dlačic v 4-6 tednih. Torej, zakaj je tako neverjetna rešitev na voljo le na recept? Ker ima tako kot vsak močan izdelek tveganja.  In sicer draženje in morebitno spremembo barve oči (da, res) .  Zato je pomembno, da se o stranskih učinkih pogovorite s svojim zdravnikom, preden ga poskusite.
  1. Vichy LiftActiv Antiaging Serum 10 Eyes & Lashes
  2. Silly George Lash Growth Serum
  3. Vegamour vegaLASH Volumizing Serum
  4. Baebody Castor Oil Eyelash Serum
  5.  Forchics Eyelash Enhancing Serum Bundle Kit
  6.  Borboleta Lash Serum

VIRI:

1.  25 Best Eyelash Serums for Your Longest Lashes Ever

2.KAKO PRAVILNO UPORABLJATI SERUM ZA RAST TREPALNIC?