Unikatni izdelki iz keramike slovenskega porekla

Ste že slišali za PANNart ceramics? Kaj pa če vam povemo, da so to unikatni izdelki iz keramike in poleg tega slovenskega porekla? Unikatno in še slovensko poreklo. Če torej cenite estetiko, radi aranžirate, je to nekaj kar morate definitivno dodati v svoj asortiman. Rože v beli keramični vazi ali cvetličnem loncu vam bodo polepšale še tako dolgočasno sobo ali kuhinjsko mizo. Unikatni izdelki iz keramike slovenskega porekla so vam na voljo v spletni trgovini www.pannart.com

.

Unikatni izdelki iz keramike slovenskega porekla
Cvetlični lonec PANNdora

.

Kaj je sploh estetsko?

Estetika je v bistvu filozofska disciplina, ki proučuje lepo. Na nek način vrednoti lepoto. Z estetiko lahko dosežemo boljšo kvaliteto življenja, saj če jo uporabljamo v svojem bivalnem okolju, ga spreminjamo na lepše in s tem se v njem tudi boljše počutimo. Po dolgem dnevu v službi, pa se še kako prileže, da se v našem bivališču počutimo udobno in domače. Delo estetike (1) je, da iz umetnine izlušči tisto, zaradi česa je umetnina, umetnina.

Ko delaš s srcem

Najboljše zadeve nastanejo, ko nekaj delamo s srcem. Ko čutiš strast in delaš to z veseljem, izdelek že sam po sebi to pokaže. Skrbno narejeni in poslikani po vaših željah ali predlogu izdelovalca, so tako lahko tudi idealno darilo.

Kvaliteta ali kvantiteta?

Izdelki, ki so izdelani v domačem okolju, z ljubeznijo, imajo dodano vrednost. Verjetno bi tudi vi raje imeli izdelek, ki je izdelan na omenjen način, namesto nečesa kar je proizvedeno masovno v tovarni. To lahko postane tudi prav prikupno darilo. In ker je to družinska obrt, vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja in se vam prilagodili. Tako lahko dobite poslikavo na keramiko po želji, pa tud različne velikosti nekaterih njihovih  izdelkov.

Dodatna zanimivost: če vas zanimajo unikatni izdelki, tujih blagovnih znamk (Rosenthal, Verscae, Kahla,…), si lahko te ogledate tudi na tej spletni strani: https://www.mimiporcelan.si/kategorija-izdelka/servisi/cajni-servisi/cajniki/.

V posnetku si lahko ogledate zakaj izbrati kvaliteto nad kvantiteto, tudi pri drugih produktih:

Unikatni izdelki iz keramike slovenskega porekla

Pri www.pannart.com najdemo izdelke, cvetlične lonce, vaze, celo posodo za milo izdelane iz rafinirane keramične mase . Izdelki so zato bele barve. Z drugim žganjem pridobijo glazuro in značilno lastnost keramike. Estetsko lahko dopolnijo katerikoli prostor v vašem stanovanju ali hiši.

Oznake besedila: Unikatni izdelki iz keramike slovenskega porekla