Nasveti ob izbiri ustreznega pisarniškega stola

Spodaj so predstavljeni nekateri nasveti ob izbiri ustreznega pisarniškega stola, ki vam bodo pomagali  ne samo, da izberete ustrezen stol za svojo pisarno, ampak tudi, da svojo pisarno opremite z odličnimi pohištvenimi stoli, ki so hkrati, tako funkcionalna in praktična, kot tudi dizajnerska in estetska rešitev za opremo vaše pisarne oz. delovnega prostora.

Nasveti ob izbiri ustreznega pisarniškega stolaKo izbiramo pisarniški stol, je najprej potrebno vedeti, da med ponudniki moramo poiskati takšne, ki imajo seveda pisarniško opremo, pohištvo in stole, na zalogi. Nekateri pisarniški stoli, predvsem pri ponudnikih kosovnega pohištva na internetu, namreč niso na zalogi, je pa kar najbolje, da poiščemo takšne pisarniške stole, ki so na zalogi, imajo odlično ceno, jih ponudnik tudi priporoča, ali pa, če iščemo dobro ceno za pisarniške stole, le te poiščemo med odprodajo stolov.

Glede na vrsto blagovne znamke, so nedvomno dobri pisarniški stoli npr. werner dorsch ali Kensington, vendar moramo vedeti, da je v odvisnosti od prepoznavnosti blagovne znamke, največkrat odvisna tudi cena pisarniškega stola.

Cene pisarniških stolov se pogosto začnejo od 70 € naprej, v kolikor pa iščemo res vrhunski dizajn ali top znamko, pa so cene pisarniških stolov lahko tudi od 280€ naprej.

Med odličnimi nasveti ob izbiri ustreznega pisarniškega stola, bo sigurno ta, da moramo biti pri nakupi previdni predvsem na to, da ima pisarniški stol, dvignjene noge za boljšo držo in cirkulaciijo krvi, da naj bo pisarniški stol oblazinjen v npr. umetno usnje, zelo značilne, bež barve. Pomembno je biti tudi pozoren, da imajo stoli ergonomsko linijo ter celotno bogato oblazinjenje, sicer pa poseben tipa pisarniškega stola, predstavlja tudi konferenčni stol, ki je ponavadi izdelan iz kombinacije mrežice, kovine in tekstila.

Odlično razmerje med ceno in kakovostjo predstavljajo tudi pisarniški stoli, ki so sodobno oblikovani ali oblikovani moderno, pomembno pa je, da ima stol naslon za stopala urejen tako, da drži noge povišane za boljšo držo telesa in zmanjšan pritisk na spodnjem delu hrbta.

Tekstilno usnje, ustrezna velikost in ergonomska oblika so zato trije najpomembnejši nasveti ob izbiri ustreznega pisarniškega stola.

Pri opremi pisarne ali katerega izmed ostalih poslovnih prostorov, ne pozabite na material, ki je in bo vedno ostal “v modi” – steklo. Tako lahko svoj poslovni prostor opremite s steklenimi dodatki, kot so:

Steklo se lahko uporabi tudi kot kritina za nadstrešek na parkirišču.