Kakšni adventni venčki se v letošnjem letu najbolj prodajajo?

Vas zanima, kakšni adventni venčki se v letošnjem letu najbolj prodajajo? 

Tudi nas!

Zato smo raziskali!

December je pred vrati, le še nekaj dni nas loči do trenutka, ko bomo adventni venček obesili na vrata ali na adventnem venčku prižgali prvo, od skupno štirih sveč.

Adventni venček – Čarobni večeri (trgovina Sanjski šopek)

Je tudi pri vas doma vse na zadnji mah, v zadnjih minutah? Nič zato, še je čas, da tudi v vaš dom vstopi prazničnost, mir in čarobnost.

Ste radi v trendu? Potem je ta članek pisan točno vam na kožo.

Razkivamo, kakšni so letošnji trendi adventnih venčkov, kakšni adventni venčki se najbolj prodajajo in še bolje: kje letos kupiti najlepše adventne venčke!

Letošnji trendi adventnih venčkov

Vsako leto v ospredje prihaja nov trend. Včasih res čisto nov, včasih pa se iz naftalina potegne tiste, že malce pozabljene, se jim doda nekaj svežega pridiha, nekaj sodobnih dišav in žlička čarobnega napoja, ki poskrbi, da adventni venček zažari v svoji (novi) popolnosti.

Če ste radi v stiku z aktualnimi smernicami, ki se podpisujejo pod izdelavo adventnih venčkov, potem velja vedeti kakšni so letošnji trendi adventnih venčkov.

Adventni venček za na vrata – Zimska radost (trgovina Sanjski šopek)
  • Retro je še vedno in – zdaj tudi pri izdelavi adventnih venčkov. A vendar, tudi retro potrebuje kakšen čarobni prašek, da zaživi v svoji lepoti. Da bo vse skupaj moderno, dodajte venčku kakšen sodoben, moderen element.
  • Klasika ali minimalizem? Vzamemo oboje! Klasika je obogatena z zanimivi podrobnostmi in dodatki, ki jih pri klasičnih venčkih nismo poznali – denimo ekzotične rastline. Ali pa klasično rastlinje v neklasični obliki venčka. Ne bojte se torej izstopiti iz okvirjev. No, to boste zagotovo storili, če vam je blizu minimalizem. Težko ga sicer povezujemo z božično-novoletno dekoracijo, saj je le ta v večnimi primerov bogata, tako z barvami kot z materiali, a vendar, tanek obroč s suhim cvetjem je izjemno lepa popestritev doma.
  • Naravni materiali in zemeljske barve. Adventni venčki, ki združujejo te elemente so letošnji absolutni zmagovalci.

Adventni venčki prodaja: Kakšni adventni venčki se v letošnjem letu najbolj prodajajo? Kje jih kupiti?

Seveda se prodaja advetnih venčkov sklada s trendi adventih venčkov. Nič drugače ni tudi letos.

Izbire na tržišču je res veliko.

A kateri so tisti, ki bodo s vso srčnostjo s katero so izdelani, zapolnili vaš dom? Iščete take za na vrata ali takšne s svečami? Tradicionalne, moderne, brezčasne?

Adventni venčki prodaja: Metka iz Sanjskega šopka je tudi letos skreirala nekaj občudovanja vrednih adventnih venčkov. Že njihova imena dajo vedeti, da niso kar tako: Veselja za vse, Vedno skupaj, Čarobni večeri, Z roko v roki in druga.

Adventni venček za na vrata – Vedno skupaj (trgovina Sanjski šopek)

Če ste se odločili, da boste letos adventni venček kupili, pomislite v kakšnem obdobju živimo. Kako poslujejo mala podjetja, za katerimi se skrivajo srčne zgodbe in jih, če le lahko podprite pri njihovih srčnih kreacijah. Ker le tako se nihče od nas ne bo ustavil, kljub krizi, ki jo imamo, jo bomo ob tovrstnih akcijah premagali skupaj!

Seveda pa nikakor ne tajimo, da je na tržišču mnogo ponudnikov in da je izbira povsem in izključno vaša! Ker pa vsak dober korak šteje in ker prihajamo mesecu decembru nasproti, mogoče le opomnik, da se s podporo majhnih začne razvijati veliko!

Hit letošnjega decembra: adventni venček iz naravnih materialov

Že smo namignili, da so letošnji absolutni zmagovalci adventni venčki iz naravnih materialov in zemeljskih barv.

Narava nas v tem času obdaja z vsemi svojimi dobrotami. Od plodov, do barv. Jesen se počasi poslavlja, a vedno je ostane ravno prav, da se lahko opremimo, z veseljem zabubimo v tople domove in jih okrasimo z božično-novoletno dekoracijo, ki nas bo grela v decembru.

Včasih pozabljamo na naravo, a letos temu ni tako. Če smo v preteklih letih pri ustvarjanju adventne dekoracije radi posegali po razkošju in ne-domačih produktih je letos drugače. Narava nas kliče in vabi, da jo ponesemo v svoje domove.

Z nekaj domišljije si naravni adventni venček narediš tudi sam! 

Adventni venček – naredi sam 

Še je čas, sicer res že zadnji vlak, da si – če se seveda čutite ta klic, advetni venček izdelate kar sami.

Kako narediti adventni venček?

Če boste sledili navodilom, ki so jih pripravili v trgovini Sanjski šopek, potem verjamemo, da bo šlo kot po maslu!

Adventni venček za na vrata – Ob kaminu (trgovina Sanjski šopek)

Metka pravi, da je najpomembnejša skica! Če vas torej v navalu idej zagrabi močna želja po ustvarjanju – najprej dvakrat zadihajte, vzemite bel papir, svinčkih in skicirajte. Šele nate so lotite dela. Zlahka se vam namreč zgodi, da ideja brez skice ne bo prenesla realizacije.

Za tem poišči kaj vse imaš doma in kateri je tvoj potencialni ustvarjalni material. Pograbi košaro in se odpravi na sprehod v gozd – naberi kar se ti zdi uporabno, kar si vključil v skico, nič narobe če bo materiala kaj več, a ne pretiravaj.

Potrebuješ še lepilo, žice, vrvico, vezice in nato: spusti domišljijo z verige. Ustvarjaj in se igraj!

Predvsem pa sprosti in uživaj.

December, najlepši čas v letu

Brez adventnega venčka in božično-novoletne dekoracije ni prazničnega vzdušja v decembru, se strinjate?

Zato, opremite svoj dom s toplino. Naj bo december lep, miren tudi s pomočjo dekoracij v vašem domu.

Adventni venček – Z roko v roki (trgovina Sanjski šopek)

Na našem Facebook in Instagram profiu dnevno objavljamo ideje za dekoracije doma, zato se nam pridruži tudi tam.

Fotografije: Sanjski šopek.