Enkratni Paintball indoor

Vas mučijo nezanesljive vremenske napovedi? Se bojite, da bi vašo zabavo za rojstni dan zmotil dež ali morda celo prenizke temperature? Kaj pa poletna vročina in ovirana igra? Če se vam je kadarkoli porajalo katero izmed naštetih vprašanj, ne iščite dalje, saj boste na tem mestu našli rešitev za vse zagate. Pri Paintball Ljubljana imamo v ponudbi enkratni indoor paintball oziroma notranji paintball.

 

enkratni indoor paintball
enkratni indoor paintball

 

Kaj je indoor paintball

Indoor paintball je igra, ki se jo lahko igra celo leto. Tako v prevročih poletnih mesecih kot tudi mrzlih zimskih in deževnih jesenskih dneh se nam namreč zdi veliko bolj smiselno najti aktivnosti, ki bi potekale v notranjih prostorih. Prav tako notranjim prostorom ne predstavlja večerni mrak nobene ovire, saj smo lahko »na svetlem« kolikor dolgo želimo.

Ta poteka popolnoma brez »špricanja« barve in umazanije, ki bi nastala pri zadetkih in med samo igro pri plazenju po tleh, če bi uporabili običajne paintball kroglice. Namesto tega se uporablja paintball kroglice iz pene (G-balls). Te so narejene izključno za uporabo v notranjih prostorih, hkrati pa so tudi higienične. Za indoor paintball se namreč ne uporablja barve predvsem zato, da ne bi prišlo do nepredvidene umazanije na tleh ter posledično do neželenih poškodb. Igra pri paintball indoor poteka zelo podobno kot pri običajnem paintballu, ki poteka na zunanjem poligonu. Indoor paintball je namenjen tako odraslim kot tudi otrokom od 7. do 14. leta starosti.

 

Katera oprema je potrebna za indoor paiintball

Pri Paintball Ljubljana ponujamo povsem novo indoor paintball opremo. Ta vključuje posebne penaste kroglice, imenovane G-balls. So varne, higienične in enostavne za uporabo. Število metkov je neomejeno.

Ostala oprema, ki jo torej potrebujete za igro, je:

  • maska
  • kombinezon
  • indoor paintball marker
  • G-balls penaste kroglice

 

Kje se nahaja indoor paintball Ljubljana

Indoor paintball poligon se nahaja v prireditvenem prostoru v Cvetličarni, na Kranjčevi ulici 20 v Ljubljani.

 

Kakšen je program zabave v indoor paintball Ljubljana

Pri Paintball  Ljubljana za vas ponujamo dva različna paketa, in sicer MINI ali MAXI. Mini paket traja skupno 120 minut, maxi paket pa zajema 170 minut. Oba paketa sta razdeljena na dva dela in pogostitev.

Pomembne igre se vedno začnejo z ogrevanjem, zato ga tudi pri indoor paintballu ne bo manjkalo. Vodi ga animator, ki udeležence zabave pričaka ob točno določenem terminu. Pove pravila obnašanja in pravila igre. Animator pokaže, kako deluje oprema, kako se marker drži, kako meriti z njim itd. Sledi učenje markiranja v tarčo, da se udeleženci počutijo pripravljene na pravo igro.

Zatem sledi igra. Animator razdeli igralce na dve skupini, razdeli opremo in jo pomaga namestiti. Ko vse to pripravljeno, se zatemni prostor, prižge glasbo in začne z igro. Animator med igrami po potrebi dela premore za vodo in prigrizke.

Po končani igri sledi zaslužena malica in zabava. Omogočimo vam tudi prostor za pogostitev ter hladilnik in nož za torto ali pico. Pogostitev pri izbiri mini paketa traja 45 minut, pri maxi paketu pa 50 minut.

 

Veselimo se že, da se vidimo in se z vami pozabavamo v Paintball Ljubljana, tako na notranjem ali zunanjem poligonu.