Ali in zakaj izvesti teambuilding v tujini (npr. na Hrvaškem)?

Spodaj pišemo o tem Ali in zakaj izvesti teambuilding v tujini (npr. na Hrvaškem).

Ali in zakaj izvesti teambuilding v tujini (npr. na Hrvaškem)Medtem, ko se v poletnih mesecih, večina podjetij iz Slovenije, zanima za izvedbo takšnih ali drugačnih team building delavnic za svoje zaposlene ali kar na sedežu svojega podjetja (oz. v okviru svojih prostorskih kapacitet), jih v tem času, ni malo managerjev in organizatorjev team building delavnic, ki se poigravajo z mislijo ali ne bi letos, za spremembo svoje zaposlene odpeljali na druženje in zabavo v tujino (med katerimi pa zagotovo še posebej izstopa Hrvaška s svojim morjem).

Zato smo se za ta prispevek odločili poiskati in izpostaviti nekatere izmed največjih prednosti, ki jih prinaša organizacija team building eventa, za svoje zaposlene, na Hrvaškem.

Ponudbo vseh team building programov si lahko ogledate na povezavi Team building Croatia.

Ali in zakaj izvesti teambuilding v tujini (npr. na Hrvaškem)?

Za razliko od team building dogodka v Sloveniji, Hrvaška nedvomno vabi s svojimi odličnimi lokacijami na morju in tudi v notranjosti, je pa glavna prednost organiziranja team building druženja svojih zaposlenih v tujini (ne samo na Hrvaškem) tudi ta, da bo po vsej verjetnosti tak dogodek, organiziran več dnevno (najmanj za dva dni).

Slednje prinaša k druženju zaposlenih prav posebno izkušnjo, saj se ti, za razliko od časa, ki ga skupaj na delovnem mestu preživljajo predvsem do konca delovnih ur, družijo tudi dolgo v noč, pa tudi zjutraj, ko vstanejo.

Na ta način spoznajo zaposleni drug drugega navade, ki sicer ne sodijo v okvir navad, ki jih poznajo iz druženja na delovnem mestu (in tudi v okvir navad iz enodnevnih izletov in podobno).

Team building na Hrvaškem bo po vsej verjetnosti organiziran ali v okolici glavnega mesta (Zagreb), kjer je možnosti za izvedbo team building aktivnosti resnično ogromno. Še večja verjetnost pa je da se team building delavnica organizira na morju (saj to omogoča tistim, ki jih ni do raznovrstnih tekmovanj in zabav, preprosto sproščujoče poležavanje na plaži in kopanje).

Obenem (čeprav gre “le” za izlet na Hrvaško), za ogromno zaposlenih team building dogodek v “tujini”, pomeni prav posebno dogodivščino in razliko od sicer enako organiziranega dogodka, na domačih tleh. Že samo srž vožnje, prečkanja meje in druga govorica, pri marsikom vzbudita povsem druge občutke, ki jih ponavadu udeleženci team building dogodkov, še dolgo nosijo s seboj v obliki spominov na dogodivščine iz samega dogodka.

Oznake besedila: Ali in zakaj izvesti teambuilding v tujini (npr. na Hrvaškem)