Vgradna omara izkoristite svoj prostor v celoti

Spodaj so skupaj omenjeni pojmi “Vgradna omara izkoristite svoj prostor v celoti”.

Vgradna omara izkoristite svoj prostor v celotiKdor želi v celoti in čimbolj optimalno izkoristiti svoj prostor, ki največkrat prinaša neizkoriščene dele pod okenskimi policami, ob radiatorskih ceveh, v kotih različnih prostorov, v mansardnih prostorih in še posebej, v individualno urejenih sobah, se je prav gotovo srečal že z možnostjo izkoristka prostora z vgradno omaro.

Prednosti vgrajenih omar za določen prostor so ravno v tem, da prostor od ene do druge stene v celoti izkoristimo tako, da so omarne stranice montirane tik ob zidne stene, s čimer pa ne ostane prav nič odprtega prostora med omaro in posameznimi stenami in zidovi. In tudi stropom ne.

Do poceni omare in pohištva čez odprodajo eksponatov

Za vse, ki vas zanima poceni nakup vgradne, garderobne omare, je ena izmed najbolj uporabljanih in priporočenih možnosti, preprosto nakup pohištva na odprodajah eksponatov.

Odprodaja eksponatov pohištva se nemalokrat ponuja v trgovinah, kjer imajo kak opuščeni program pohištva, odprodaja eksponatov garderobnih omar pa je nemalokrat pospremljena tudi odprodajami ostalega pohištva.

Tisti, ki spremljate odprodaje pohištva, veste, da se na njih zraven garderobnih in vgradnih omar, največkrat znajdejo še počivalniki, pa omare z drsnimi vrati in tudi kuhinje je mogoče dobiti na nekaterih odprodajah.

Odprodaje pohištva so kot nalašč, da se na njih ponujajo npr. naslanjači, tabureji, stoli, počivalniki, tv fotelji, pa tudi kakšne omare za spalnico in klubska mizica.

Vgradna omara izkoristite svoj prostor v celoti

Vgradne omare so ponavadi celo izdelane tako, da v celoti izkoriščajo prostor nad samo omaro – razlog pa je v tem, da so vgrajene povsem do stropa in v bistvu lastnega stropa niti nimajo. Za omarni strop zadošča sobni strop v katerem je omara tudi montirana.

Izkoristek prostora z vgradno omaro prinaša ravno zaradi tega, ker so tovrstne omare izdelane po meri in točno po naročilu vsakega posameznika, prednosti predvsem v raznoraznih prostorskih nišah, kot so npr. prostor pod stopnicami, prostor za vrati v spalnice in otroške sobe, prostor pod poševnimi stropovi v mansardnih sobah, prostor v ozkih hodnikih, prostor v majhnih otroških sobah in drugod.

Vgradna omara za prostor prinaša še eno prednost. Z njo namreč lahko izkoristimo tudi prostor, ki na prvi pogled deluje natrpano, pa ga samo zakrijemo z drsnimi vrati vgradne omare.

Npr. prostor v kurilnici ali shrambi ali nekje kjer imamo montirano plinsko peč in bi želeli prostor v celoti zapreti tako, da je iz zunanje strani lepo viden in estetski. Teh prostorov in prostorskih niš je v stanovanjih toliko, da se mnogi v prav vseh prostorih omislijo vgradne omare, saj lahko bistveno bolje z omaro po meri, izkoristimo recimo prostor pod okenskimi policami, prostor pod nadstropno posteljo npr. v otroški sobi in še je teh primerov.

Kadar gre v našem stanovanju za večji prostor je namesto vgradne omare, pogosto najboljša rešitev za optimalen izkoristek prostora, kar celotna garderobna omara. To je tako imenovana walk in soba, ki omogoča, da se v njej sprehajamo, medtem, ko se preoblačimo ali, ko vanjo odlagamo svojo garderobo.

Lep video z nekaj primeri vgradnih omar si lahko ogledate tudi spodaj: