Paintball Ljubljana – spoznajte najboljši Paintball Park v Sloveniji

Obisk Park paintball ljubljana vas ne bo pustil hladne. Zakaj bi se zadovoljili z nečim povprečnim, če si lahko privoščite najbolše, kar vam trg ponuja? Park Paintball Ljubljana vas bo navdušil, saj aktivnosti potekajo v zeleni naravi, kjer boste zadihali s polnimi pljuči in pozabili na vse obveznosti. Lahko pa nas obiščete na naši novi lokaciji v indoor areni. Izberite svoj poligon, naj bo sonce, dež ali sneg- z nami vam nikoli ne bo dolgčas. Nudimo vam vse novosti in profesionalno opremo, poleg tega pa vsako leto dodamo novo aktivnost.

Zakaj izbrati park Paintball Ljubljana?

Lokacija parka

Park Paintball Ljubljana se nahaja v čudoviti naravi Krajinskega parka Ljubljansko barje, s pogledom proti vrhovom Julijskih alp in na Krim. Zaradi zelenega ambienta, reke Ižice, ki teče ob našen poligonu ter pesmi ptic, žuželk in žab, boste pozabili, da se nahajte le 10 min iz centra Ljubljane. Ob prihodu nudimo veliko parkirišče z možnostjo parkiranja avtobusov za večje skupine.

Strokovno vodenje in profesionalna oprema

PAINTBALL LJUBLJANA

Ekipa Paintball Ljubljana bo poskrbela, da bo vasa izkušnja popolnoma varna in kar se da zabavna. Na terenu so vam inštruktorji vedno na voljo, zato se brez skrbi kadar koli obrnete na njih. Ker se zavedamo, da so naše aktivnosti hitrega tempa in dvignejo utrip, vsem nudimo pitno vodo in tako poskrbimo za hidracijo.

 Vso našo opremo redno vzdržujemo in dokupujemo najnovejšo opremo na trgu.

 

Kakšne aktivnosti lahko izberete v parku Paintball Ljubljana?

 Ponudba za otroke

paintball ljubljanaVaši malčki lahko vstopijo v svet adrenalinskih iger v parku Paintball Ljubljana s šestimi leti. Šest letne malčke uvedemo z igro Nerf FORTNITE, s sedmimi leti pa se lahko preizkusijo v paintballu, kjer se uporablja prilagojena oprema za to starost. Paintball markerji so na vzmet in prilagojeni za 50 kalibrske kroglice, ki so manjše kot pri običajnem paintballu. Prav tako se lahko s sedmimi leti udeležijo tudi laser taga, ki je trenutno najbolj popularna igra v parku Paintball Ljubljana.

Ponudba za najstnike

paintball ljubljanaZa najstnike ima Paintball Ljubljana pripravljene markerje, ki so kot pomanjšana različica običajnih paintball markerjev, zato so lažji in manj močni. Za to opremo morajo biti otroci stari vsaj 12 let. Seveda dobijo otroci tudi vso potrebno zaščitno opremo, kot so kombinezoni, maske, rokavice in zaščita za trup.

 

 

Ponudba za odrasle

paintball ljubljanaZa odrasle imamo v ponudbi klasičen paintball, low impact paintball in laser tag. Pri low impact paintballu uporabljamo markerje in 50 kaliberske kroglice, ki so manjše kot pri običajnem paintballu, posledično je tudi manj bolečine. Tako kot pri otrocih, je tudi pri odraslih trenutno zelo popularen laser tag, kjer je zagotovljena zabava popolnoma brez bolečine. Dodatna prednost laser taga je v tem, da ni goljufanja, saj je vsa oprema računalniško vodena. V poletnih, vročih dneh vam nudimo posebno sezonsko atrakcijo, water-tag, kjer se za boj uporablja vodne pištole.

Ponudba za družine in mini skupine v parku Paintball Ljubljana

Za družine in mini skupine je ekipa Paintball Ljubljana pripravila poseben termin- vsako nedeljo. Ta termin je namenjen predvsem staršem, ki bi se želeli preizkusiti v igri proti svojim otrokom in malim skupinam, ki si svojega termina ne morejo rezervirati. Spoznajte nove ljude in se preizkusite v strelskem boju na Paintball Ljubljana.

Izberite svoj poligon

Novo v ponudbi parka Paintball Ljubljana je indoor arena, kjer lahko otroci in odrasli v zimskem času ali pa v primeru dežja izvedejo aktivnosti brez skrbi. Otroci lahko igrajo vse tri igre, to so Nerf FORTNITE, painball in laser tag. Za odrasle nudimo igro laser tag.