Navadna krema za obraz – zakaj lahko škoduje koži?

Navadna krema za obraz - zakaj lahko škoduje koži

Mnogi ne poznajo informacij, kako se razlikujeta krema za obraz proti gubam in navadna krema za obraz. Kako lahko veste, kaj zares potrebujete? Za začetek si lahko pomagate s tem vodičem, ki vam bo pomagal iskati to kar se najde zelo težko – krema za obraz prilagojena prav vam.

 

Navadna krema za obraz je stalna sopotnica….

Navadna krema za obraz je stalnica pri marsikateri ženski. Žal jih je lahko večina zelo neučinkovitih pri večini žensk, ki opažajo gube in staranje kože. Koža z gubami je praviloma zelo suha in hitreje razpoka. Navadna krema za obraz pa lahko navlaži samo zgornje plasti kože. Zato je pomembna razlika med navadno kremo za obraz in kremo proti gubam. Krema proti gubam namreč prodre do globljih plasti kože. Tako lahko od znotraj zapolni tudi globoke gube in fine linije. Navadne kreme za obraz so priporočljive za ženske do 25. leta, ki želijo vzdrževati stanje svoje kože. Kasneje je navadna krema za obraz prešibka, da bi lahko zaustavila staranje kože in nastajanje gub.

Kakšna pa je vlažilna krema za obraz, ki učinkuje proti gubam?

Krema za obraz proti gubam je najboljša izbira za ženske, ki opažajo gubice in drobne linije ali zgolj pusto kožo brez življenja. Vse to so prvi znaki staranja kože, ki jih lahko z ustrezno in naravno kozmetiko in nego odpravite. Razlogi za suho kožo pa je predvsem v vlagi in njenem zadrževanju. Prva stvar je vsekakor vnos zadostne količini vode na dan in pa hranil kot je kolagen. Staranje je neizbežno, vendar z mnogimi negovalnimi izdelki na trgu ni več nujno, da staranje vključuje tudi zgubano kožo. Z pravo kremo za obraz boste naredili pravi korak proti gubam. Če imate suho kožo, lahko naredite enostaven preizkus. Izberite dobro kremo proti gubam, ki vsebuje vlažilne sestavine, kot je hialuronska kislina. Dobra krema proti gubam bo kožo navlažila in obnovila. Kreme proti gubam so namreč ustvarjene, da prodrejo v globlje plasti kože in kožo navlažijo od znotraj.

Kdaj začeti uporabljati kremo za obraz?

Če imate več kot 25 let, je nujno uporaba kreme za obraz, ki bo delovala proti gubam. Izberite tako z učinkovitimi sestavinami proti staranju. Če želite začeti s kakovostno negovalno rutino, poskusite z enim vsestranskim izdelkom. Krema proti gubam, ki zahteva dodatno uporabo kreme za področje okrog oči ali nočne kreme, je lahko zelo draga. Najboljša nega vključuje samo en ali dva koraka. Koža z gubami potrebuje vlažilno kremo, ki ima med sestavinami hialuronsko kislino, MSM in niancinamid, ter naravna olja kost je olje Jojobe in  karitejevo maslo. Tako lahko v enem koraku učinkovito navlažite kožo in ji povrnete sijoč videz.